Duch na tt nebo je to falešné?

majkalenka
12. kvě 2021

Dobry den, včera z ranní moci jsem měla na gs mamatest ducha ( prikladam foto ), následně přes den už žádný na jiném stejně citlivem testu nebyl. Myslíte, ze to falešné ?
Nejdříve druhá čárka zbelala a poté se na testu zabarvila..
Testovat dnes rano jsem chtěla, ale v noci jsem ve tři hodiny musela na wc. Tudíž už to bylo zředěné a test dr Max mi nic neukazal.

littlebee124
12. kvě 2021

Zkusila bych zitra nebo pozítří z ráno udelat nový 🙂 přes den to mohlo být hodně naredene

lenivekotatko
12. kvě 2021

Navic dr max ma malo barviva tak to neukazal,tohle je slusny dusik🍀

majkalenka
autor
12. kvě 2021

Koupila jsem tedy na rano Livsane test, snad se test předchozí nemýlil .

ivya
12. kvě 2021

@majkalenka Tak hlavně jestli má Livsane stejnou citlivost (tedy 10), jinak zatím nic neukáže.

anetttie
12. kvě 2021

Mě Teda máma test ukázal falešnou čárku takže za mě máma test už ne

majkalenka
autor
12. kvě 2021

@anetttie taky byla stejná jako u mě? Je v reálu tmavší a silná

majkalenka
autor
12. kvě 2021

@ivya ano, také 10kovy

anetttie
12. kvě 2021

@majkalenka byla silnější.. Hned jsem si dělala druhý máma test a tam ani prd.

majkalenka
autor
12. kvě 2021

@anetttie ty jo, tak to koukám jaký to dokáže být nespolehlivý.. já to mám zítra dostat, tak uvidím co se bude a nebo nebude dít. Přes den spím, ale prsa vůbec necítím. Poprvé před menstruaci, je to cely opravdu divny. Neřekla bych ze přijde ms ani těhotenství. Podle pocitu.

sudylichozrout
12. kvě 2021

@anetttie Já už nevím, kolikrát to ještě musím psát. Těhotenské testy NEDĚLAJÍ falešné čárky. Dělají čárky - detekují hormon hCG. To, že je ženské dělají před menstruací (v rozporu s návodem) a neumí je správně vyhodnotit, protože nechápou, jak fungují, je bohužel taky fakt. Takže i pro vás v téhle diskuzi.

Těhotenský test zaznamená hladinu hormonu hCG v moči od cca 10 jednotek, což způsobí takového ducha. Moč má oproti krvi vždy zpoždění oběma směry, takže v té době už může být v krvi v případě prosperujícího těhotenství o něco vyšší hladina hormonu a nebo také nižší hladina hormonu, pokud se těhotenství nezdaří. Pokud se nezdaří, může být za 24 hodin od prvního testu s duchem už další test negativní, protože hladina hCG při takových nízkých číslech klesá rychle, do druhého dne může klesnout pod detekovatelnou hranici (třeba jen na 5 jednotek). Poškozené embryo pak záhy odchází s menstruací a kdybyste netestovaly jak šílené, vůbec byste o tom neměly ani tušení. Pokud máte "falešňáka", byly jste biochemicky těhotné, test to zaznamenal, ale těhotenství bylo špatně založené a odešlo se (zpožděnou) menstruací.

Takže ještě jednou, pokud nemáte závažné diagnózy, které by ovlivnily test (což se u některých onkologických onemocnění může stát), tak testy NEDĚLAJÍ falešné duchy. NEDĚLAJÍ.

ema90
12. kvě 2021

@sudylichozrout Je to marny, je to marny, je to marny 🙈.

rejzekl
13. kvě 2021

@sudylichozrout tady to ale nevysvětlis 🤷 já chápu,že když čekají dlouho tak to asi nutí a jsou zvědavé,ale nic si z toho do menzes stejně nevezmou. Předhazuju tady všem příbalové letáky a odpovědi mi je,že nejsou tak blbý aby neuměly udělat test 🤷🤷 no tak evidentně 🤦 upgrade tehle diskusí a testu před MS je pak to,že už byly u doktora a ten ještě nic neviděl a jestli to někdo měl taky tak,že je to divný . Jako co čekají, tělo samo skoro neví že je těhotný a oni už by chtěli vědět jestli to bude kluk nebo holka 🤦🤦

majkalenka
autor
13. kvě 2021

Holky, můžeme přeci diskutovat a podělit se o zkušenosti. Nejde o Váš verdikt ale o naše pocity, které řešíme i před možným těhotenstvím. Nebuďte tak zle a zapšklé)

sudylichozrout
13. kvě 2021

@majkalenka Chapu, ze resite tehotenstvi a tesite se na pozitivni test. Ale vadi mi to mnozstvi nesmyslu, ktere zde opakovane zazniva.

lucbednar
13. kvě 2021

@majkalenka s těma z Benu nemám dobrou zkušenost, hlavně ne s tím plastovým... Testovala jsem teď jak blázen od 10DPO do 18, klidně 3x denně, různými testy a nejlíp prostě ukazuje Mamatest... Je pravda, že minulý měsíc mi udělal buď 11DPO falešnaka a nebo biochemko (MS přišla s denním zpožděním)... Kolik jsi DPO? Tohle je hezká čárka, žádný duch...

lucbednar
13. kvě 2021

@ema90
@sudylichozrout
Víte, co by mne zajímalo? Proč vy dvě pořád musíte prudit. Pročetla jsem tady docela dost diskuzi a vy dvě všude figurujete jako hotový gynekolozky, který všechno znají, všude byly a kde nebyly, tak tam pojedou. Jestli Vas tak irituji testy před MS, rozdelane plastove a nevím co všechno, tak to prostě nekomentujte... Na tom přece není nic těžkýho. Jsou tady ženský, který opakovaně potracej, jsou nešťastný, tak je nechte na pokoji a buďte rady, že vy jste "normální" a tenhle problém nemáte... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

sudylichozrout
13. kvě 2021

@lucbednar Veřejná diskuze, veřejná osvěta. Až si budete poudat v soukromých skupinkách a tam si budete navzájem špitat nesmysly, bude mi to šumák. Ale tohle si může přečíst kdokoliv a padají tu naprosté blbiny. Tak je jen uvádím na pravou míru.

lucbednar
13. kvě 2021

@sudylichozrout okej, tak tu veřejnou osvětu zkuste příště podat s troškou empatie 😉

sudylichozrout
13. kvě 2021

@lucbednar Provedu! 🙂

anetttie
Autor odpověď smazal
Zobraz
anetttie
13. kvě 2021

@majkalenka přeji hodně štěstí 🍀

majkalenka
autor
14. kvě 2021

Krásné rano dámy, zatím meskam jeden den. Testy livsane i Max úplně bílé. Prsa poprvé před ms nebolí, jak už týden před jsou bolestivé cely život.. tak čekám co z toho bude. Nejspíš ms dorazí, ale je to vážně divné.

majkalenka
autor
14. kvě 2021

@lucbednar také mi ukázal jen mamatest) tak čekám jestli se ms dnes dostaví. Pokud ne, zkusím mamatest znovu.

majkalenka
autor
14. kvě 2021

@anetttie 🦋 dekuji, snad to brzy vyjde, když ne teď 🦋

lucbednar
14. kvě 2021

@majkalenka Mamatest by měl byt už silnější 😜

majkalenka
autor
14. kvě 2021

@lucbednar Jo uvidím, jestli ho stihnu udělat ) momentálně sedím u gynekologa, mám z ničeho nic zanet močového měchýře.. tak možná to zpoždění bude i tím..

majkalenka
autor
14. kvě 2021

Holky, tak mi chtěl vzít krev a ta bude v pondělí. Prý to na ultrazvuku vypadá na těhotenství.. ale já mu říkala, ze nejspíš ne, ze testy už byli negativni. Zanet mocaku opravdu mám.. no a je tam cysta, tak tomu nedávám šance, ale uvidím.

anetttie
14. kvě 2021

@majkalenka jo v to já taky doufám 🍀

anetttie
Autor odpověď smazal
Zobraz
anetttie
14. kvě 2021

@sudylichozrout nedělají?tak proč mě mama test ukázal pozitivní test a druhý mama test negativní ze stejné moči s denním zpoždění?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru