Jak vypadá ošklivý chlap dle vás?

4. kvě 2024

Zcela upřímně ,kdo je opravdu ošklivý muž. Pro mě je to muž moc vysoký a vychrtlý. S nepěkným nosem a šíleným výrazem a většinou kudrnaté vlasy.Nemusí se mi líbit nějaký chlap a jiné ženě se líbit bude. Pak jsou chlapi od přírody prostě nic moc. Tak za mě vedou se známých osobností tito: někde možná pomůžou peníze .

irmamala
4. kvě 2024

Ty jsi fakt zoufalec🤦‍♀️

autor
4. kvě 2024

@irmamala cože? Ale já jsem.zena. tak nevím komu píšeš

klokanka31
4. kvě 2024

Tak se ukaž ty jak vypadáš 😃

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
treasurka
4. kvě 2024

Já jsem nemoderní, takže pro mne je - ne ošklivý, ale nepřitažlivý - ten, co nepoznám, jestli je muž či žena. Jinak se mi stalo, že byl krásnej jak Adonis, ale pak promluvil, a bylo po všem.

jaja01k
4. kvě 2024

Mně se vůbec nelíbí muži s dlouhými vlasy. Ale možná bych se přes to dokázala přenést, kdyby měl jiné kvality (tím myslím osobnost, ne peníze).

llluckaaa
4. kvě 2024

To je strašně těžké rozhodování. Pro mě ošklivý (= naprosto nepřitažlivý) je Český Ken. Z fotek nahoře mi přijdou horní dva pánové celkem v pohodě, ti spodní dva jsou na tom už hůř.

mabs
4. kvě 2024

To, jak kdo vypadá ve většině případů neovlivníme. Přece nepůjde chlap na plastiku jen proto, že má např. velký nos. Jde hlavně o to, jak o sebe daný muž pečuje.
Nelíbí se mi třeba, když má muž dlouhé vlasy nebo neupravené vousy. Za tím z tvého posledního obrázku, bych se rozhodně neotočila.

neomenia
4. kvě 2024

Pro každou bude nepřitažlivý někdo jiný. Nelze universálně říct, každá máme jiný vkus. Mě třeba vůbec nepřitahují takoví ti namachrovaní šampónci, Kenové z posiloven, s perfektním ohozem, účesem. To je prostě na chlapa tak umělé...fuj. ale asi takové ty holky ,co se rády strojí, nehty, účesy a tak.., se k nim hodí. Tak proč ne, každá ke svému. Pro mě osobně, chlap má být chlap a ne našlechtěný Ken.

Jo a taky moc hubení. Chlap mě.ma výrazně fyzicky převážit, působit vedle mě.mohutně. a to nejsem tlustá, 58 kg.

klokanka31
4. kvě 2024

Taky nemám ráda hubený chlapy, mrňavý, chlapy s dlouhými vlasy, s plnovousem, s náušnicí a tetováním. Nemám ráda šampónky, ale ani s vizáží feťáka. Prostě obyčejný chlap je nejlepší.

martinka_33
4. kvě 2024

Mela jsem tak moc typove rozdílné muže, že můžu s jistotou říct, že na vzhledu mi nezáleží. Prostě buď má charizma nebo ho nemá.

martinka_33
4. kvě 2024

@mabs fousatou módu moc nemusim, ted to hodne frčí tak se obcas neotocim ani za tim, za kterym bych se otočila kdyby se oholil 😀

zekrt
4. kvě 2024

Ze známých chlapů mi přijde nejvíc nevábný Marek Zelinka.

reeeza
4. kvě 2024

Mě nepřitahují chlapi co mají prsa větší jak já 😂 nebo nemají žádný aspoň náznak svalů. Ti co mají vlasy na ježka a ti co si holí chlupy. Mám k tomu odpor. Špatný zuby taky nerozdejchám...
Musí mít charakter, nějakou svébytnost, příjemný hlas. Vzhledově ideálně fit a mít vousy. Pohled taky rozhoduje!! A kudrnatý delší vlasy taky super 👌 😁
Životní hodnoty a charakter, respekt, hraje velkou roli. Z toho důvodu je u mě obrázek 2 totální propadák 😝

barumrallyebum
5. kvě 2024

Treba mne se chlapi s velkym nosem libi. Nemam rada velke tluste chlapy.

rnika
5. kvě 2024

Naštěstí se každému líbí něco jiného. Já mám může s velkým nosem ráda. Líbí se mi to.

izz76
5. kvě 2024

Nelibi se mi obézní chlapy,vychrtlý také ne, malý s krátkýma nohama, velký uši, hnusny zuby, oči blízko u sebe.

autor
5. kvě 2024

@barumrallyebum kdo je velký tlustý chlap? Mě se někteří líbí . Ale ne fakt ti moc vysocí a tlustí ti taky ne.

lucka662006
5. kvě 2024

Já se u chlapa vůbec nezaměřuju na to, jak vypadá, ale jestli je to chlap, který se ke mně chová hezky, má rád děti a dokáže zajistit finančně rodinu. Je mi úplně jedno, jestli má kudrnaté vlasy, velký nos a jestli je vysoký nebo malý. Tohle je zcela absurdní diskuse.

zekrt
5. kvě 2024

@lucka662006 Tak to jsi světice! Bez fyzické přitažlivosti to nejde. 😀

barumrallyebum
Autor odpověď smazal
Zobraz
barumrallyebum
5. kvě 2024

Treba ten Genzer 🙂