Léčba cysty. Někdo zkušenosti?

3. kvě 2024

Má někdo zkušenosti s "léčbou cyst"? Před 4 měsíci mi byla při jiném vyšetření objevená cysta někde v/u levého vaječníku. Je stále stejná, neroste, ale ani nemizí. Dostala jsem na gyndě Norethisteron na 15 dní, původně mi to doktorka chtěla dát na 3 měsíce, což jsem nechtěla a ani si to neumím představit. Je mi z toho příšerně. Na zvracení, žaludek jak na vodě a ta bolest hlavy 😫 Ale na operaci se mi nechce, mám z nemocnic a operací strach a doma čerstvý dvouleťák, tak to beru dál... Pomohlo někomu tento nebo jiný lék? Jsem z toho celé dny špatná a na nervy, nechci pod kudlu, vážně nechci. 😔 Moje doktorka je zrovna taková, že hned kreslí ty nejhorší scénáře a každého vystresuje kvůli každému prdu.

lencaa11
4. kvě 2024

Ten prášek vám nepomůže to je hrozný hormon silný fuj nikdy víc spíš bych se podívala zda nejde o endo cystu jde to odstranit laparo než se ladovat tímto hnusem který vám dělá právě tyhle stavy na fb je skupinka kde by vám poradili i jiné alternativy lepší https://facebook.com/groups/1381878202123373/

hezz17
4. kvě 2024

Jak je cysta velka? Zpusobuje problemy?

autor
4. kvě 2024

@hezz17 4,5 cm. Nepřijde mi. Občas mě mírně pobolívá na té levé straně, ale nic co by mě omezovalo. Rozhodně by mě za normálních okolností nenapadlo hledat nějaký problém.