Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Tak a přesně teď začínají Vánoce i pro mámu 😀 ve chvíli kdy dítě jde spát a po celým dni příprav a chystání si sednu na gauč, dám si něco dobreho a místo pohádky dokoukam na Netflixu Zaklíče 😍

    Ještě jeden rychlý vlastnoruční dárek. Pro synovce co miluje titanik. Kormidlo 😍

    ivvana26
    Zpráva byla změněna    20. pro 2019    

    Tak srub pro kamaráda je hotový 😁 obklopený sněhem ve skleněné kupoli. Jednou jsme se při debatě shodli, že když někdy vyhrajem nějaký miliony ve sportce, tak koupíme srub na Aljašce. No a tak jsem se rozhodla, že mu ho na Vánoce dám i bez těch milionů. Model je velký asi 5x2cm 🙈 holt co nejde koupit, to musíš vyrobit.

    Když nemůžeš sehnat maličkatej srub, tak si ho musíš vyrobit 😁 4 pokus a několik hodin práce, ale jsem docela spokojená. Snad se bude líbit. Bude ještě na malé kulatině se sněhem a dvěma stromečky.

    Ženy vy tady víte všechno. Mimo děti. Chci vyrobit někomu k vánocům sněžítko a chtěla bych, aby v něm byl ideálně malej srub, nebo prostě malej domeček. Jenže za boha nemůžu nikde v obchodě ani na netu nic takovyho sehnat :( už jsem bezradná. Jediné, co jsem našla byl malý, dřevěný model a ten by mi tam asi nevydržel, mělo by to být z keramiky, nebo něčeho voděodolného. Nemáte někdo nějaký nápad, nebo tip, kde bych tohle sehnala?

    Tak my už taky svítíme 🙂

    Holky jaký snehule byste doporučili pro dvouletaka? Je zvyklý nosit od doby co začal chodit Jonapy, ale nedokážu říct, jestli má nějakou specifickou nohu 🤷‍♀️

    Ženy jsem zoufalá. Tento týden nám klasicky přišly nějaký letáky do schránky. Byl tam takovej malej, zelenej letáček. Byly tam přírodní oleje (arganovy, meruňkový atd) za super ceny, ale chlap letáky vyhodil a já nevim co to bylo za obchod/značku. Letáky teda byly v Olomouci, ale třeba někomu přišel taky, nebo bude vědět. Určitě to nebyla žádná drogerka.

    Můj první cheesecake s ostružinami 🙂 já ho sice nemám ráda, ale co by člověk pro chlapa neudělal 😀

    Já si ten fraxiparine prostě nepichnu, nejde to, dělá se mi blbě jen se na tu jehlu podívám 🙈 snad to nebude takovej problém, když si to prostě nedám.

    Chtěla bych si udělat takovou menší dovolenou. Cca 3 dny, dvě noci. Jen já sama. Něco nízkorozpočtovýho a v nějaké rozumné dostupnosti vlak/autobus z Olomouce. Nemáte někdo nějakej tip?

    Měla jsem fakt velkej strach jestli se povedou a vyšlo to 😀 naposledy jsem je dělala jako dítě u babičky. Recept je z Kuchařky pro dceru kdyby někdo chtěl.

    Holky mimo děti, jak se pozná zánět slepáku? Už mě pár dní pobolívá břicho na pravé straně plus podbřišek. Dneska se to nějak stupňuje a je mi docela zle, ale zas se mi nechce jet se zaraženýma prdama na pohotovost....

    Co to sakra s tím koněm je 😠 od včerejška mi to háže pokaždé když jdu do nějaké skupiny a pak zpátky. Jak na webu tak na appce 😒 to jsou zas úpravy k lepšímu fakt.

    ivvana26
    Zpráva byla změněna    4. čer 2019    

    Holky kupujete někdo oblečení na wish nebo aliexpress? Sháním šaty na svatbu. Jelikož ale šaty nenosím, tak se mi za mě nechce dávat kvůli jednomu dnu moc peněz (zvlášť když partnerovi je malej oblek, já nemám ani boty a psaníčko, malej taky na sebe nic nemá takže to i tak bude ranec). Koukala jsem i na fotky z recenzi, ale mě to všechno přijde jak hadr 🙈

    První pokus o svatební koláčky 😍 já snad s tím kynutým těstem budu i kamarádka.

    Dnes je jeden z těch dnů, kdy dostávám jako rodič i jako člověk obrovskou lekci. Lekci, že rozestavěný dům, nedoplatek za vodu, zlobivé a vzteklé dítě a mrzutý partner jsou tak nepodstatné maličkosti.
    Lekci, že nejdůležitější je, že jsme spolu a jsme zdraví.
    Moc jsem si přála, abych tohle světýlko zapálit nemusela.
    #pro_misaka

    #podpora_pro_ambasadorky

    Všem ambasadorkám patří velký dík za práci, co tu dělají. Jsem ráda, že se můžu zapojit do soutěží, nebo se i podívat na různé recenze zvlášť teď, když dokončujeme rekonstrukci domu a začínáme vybírat například spotřebiče.

    Já si ty nedělní snídaně užívám 🙂

    Dnešní slaná a zítřejší sladká snídaně 😍 slaninovo - vaječný muffin a domácí donuty

    Holky malý nám začíná pomalu chodit tak přemýšlím nad nákupem botiček. Jsem ale ohledně barefoot, kompromisních bot atd docela zmatená. Můžete mi někdo poradit? Malý má 18m, velikost prvních botiček má 22, ale jsou to botičky tak do kočárku jen aby nebyl v ponožkách (capáčky pořád vyzouval). Mám v plánu zajít do místní prodejny bf na nějaké přeměření, ale koukám spíš po levnější variantě nějakých kompromisních bot. Předem moc děkuji.

    Huraa malej se dneska poprvé sám pustil a ušel zamnou několik kroků 🙂 venku už chodí sám pár desítek metrů, anebo za ruku, ale pořád se bál sám pustit tak mám velkou radost

    Diky clanku od @78marcela (ktere timto dekuji) jsem zacala od Noveho roku vest ucetnictvi a taky jsem si zalozila obalkovy system na setreni. Kdyz jsem ted scitala za co jsme utratili tak me napadla otazka kolik tak utratite za jidlo, drogerii, pliny, sunar a tyhle zakladni veci pro dva dospele a dite? Ackoli kupuju vyhradne v akcich a dost jsme omezili kupovani sladkeho a ruznych dobrot tak mi to i tak vychazi na docela vysokou castku.

    Nikdy mi to s kynutym testem neslo 🙂 ale dneska se mi fakt nechtělo do obchodu 😀 jsem na sebe docela pyšná ze se mi ty rohlíky povedly.

    😂😂

    Jako jo clovek nadava, ze chlap doma neuklizi ba naopak dela bordel ale po dnesni vymene manzelek za to zacinam byt snad i rada 😀

    Doma zvazujeme, ze bychom si tento rok po nastěhování do domecku pořídili pejska. Jelikož jsme doma meli chovatelskou stanici a s pejsky dělali canisterapii, zachranarsky výcvik apod. tak jsem po dlouhém výběru zvolila zlatého retrievera. Moje otázka zní mate nekdo dobrou zkušenost s nejakou chovatelskou stanici? A je dobry nápad pořídit štěně k cca dvouletemu dítěti, anebo pockat nez bude starsi? Pejska bych si představovala pořídit spis na konci roku (stěhování bude na konci léta). Díky všem za zkusenosti a rady. 🐶

    😂😂🙈 je zcela evidentní, ze výtvarným talentem jsem obdařena nebyla....

    Holky co budete tento týden doma vařit? Přítel už má dovolenou a mě dochází nápady 🙈 točím pořád to stejné.

    Achjo ja jsem takovej blbec :( aktivně jsem si domluvila vánoční brigádu na puncich (docela náročných 11hod. v kuse) ted jsem onemocněla, ale stylem ze mam antibiotika a nemít na noc codein tak uz třetí noc jedu bez spánku. Bolí mě kompletně vsechno, ale náhradu za me dnes nemaji :( ja tam dneska zdechnu. Jen jsem si potřebovala postěžovat, kdybych byla doma s malým a neresila vic penez na vánoční dárky tak jsem mohla mit klid.