Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    marketa11112
    Zpráva byla změněna    27. kvě 2024    

    Hezké dopoledne lze strávit i uprostřed města. Máme mnoho krásných fotek našich dětí z velkého parku, u vody, u vzrostlých stromů i místních staveb ( foto sem s ohledem na děti dát nemohu, ale některé jsou opravdu povedené. No, alespoň takto. ). Ze zahájení lázeňské sezóny v Teplicích jsme si navíc přinesli sýry, které milujeme, natrefili jsme na stánek s výbornou zmrzlinou. Ale hlavně... byli jsme spolu.

    (5 fotek)
    marketa11112
    Zpráva byla změněna    20. kvě 2024    

    Úkol do školy... vyrobte něco z PET lahve. Syn chtěl motýla. Má ho. Navíc přidána stará krabice od bot.

    (2 fotky)

    Právě mě vzbudil ošklivý sen. Nemívám sny často, velmi zřídka...ale když už, tak snad vždy jde o zdraví a bezpečí mých dětí. Dnes jsem se vzbudila a je mi z toho snu opravdu ouvej..... člověk prostě není schopen zabránit úplně všemu. 😥

    Tak jsem právě zdárně ukončila školu. 🙂)).
    Mám další papír k uložení do šuplíku, další vzdělání a možnosti. Huráaaa. Dnešním dnem mi zase začíná život. Normální život bez přednášek, odjezdu od dětí, písemek, zkoušek, seminárek a pod. Zase tu bude čas pro mé děti, manžela, na koníčky.....

    Prosím o pomoc. Mám mraky fotek na google disku, nafotila jsem je telefonem. Jak ty fotky dostanu do PC? Google disk mám otevřený v PC, ale nepřišla jsem na to, jak je stáhnout. Moc děkuji.

    Divadlo. Bylo fakt super. Děti se celou dobu chechtaly. Navíc si odnesly i cd s písničkami a omalovánky. Doslova skákaly radosti.

    marketa11112
    Zpráva byla změněna    4. črc 2023    

    Malování keramiky nás moc bavilo. Musíme počkat na vypálení.